aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τριάδα που δεν αλλάζει και το προβάδισμα στον άσο

ΑΠΟΕΛ: Η τριάδα που δεν αλλάζει και το προβάδισμα στον άσο

Οριστικά συμπεράσματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με την Σούντουβα στις 10 Ιουλίου για τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούν να εξαχθούν.

Όμως, το δείγμα των επιλογών του Πορτογάλου στο πιο δυνατό, μέχρι στιγμής, φιλικό με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ εξάγει μερικά συμπεράσματα. Η τριάδα Μοράις-Σόουζα (ανασταλτικοί μέσοι) και Ζαχίντ (επιτελικός) δεν έχει απλά ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά δύσκολα θα «σπάσει». Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος δείχνει φουριόζος και έτοιμος να κάνει σπουδαία σεζόν στο δεύτερο χρόνο παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ, αφού θυμίζουμε ότι πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα το γεγονός πως ο Βάτερμαν αγωνίστηκε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο μπορεί να λέει κάτι, μπορεί και τίποτα, καθώς δεν αποκλείεται ο Μπαλταζάρ να δώσει ενενηντάλεπτο στον Ρόμο στο επόμενο φιλικό. Ο Ολλανδός έχει το πάνω χέρι για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, στην οποία ο ΑΠΟΕΛ έχει την… ευλογία να διαθέτει δύο σπουδαίες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ