aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η «τράπουλα» του Μπαλταζάρ, οι αλλαγές με Σούντουβα

ΑΠΟΕΛ: Η «τράπουλα» του Μπαλταζάρ, οι αλλαγές με Σούντουβα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που κριθεί πανέτοιμος ο Καρλάο, τότε θα πάρει φανέλα βασικού, έχοντας ως παρτενέρ μάλλον τον Γιόχαν Ταβάρες. Οι Ζίφκο Μιλάνοφ (δεξιά) και Νικόλας Ιωάννου (αριστερά) θα ολοκληρώσουν το παζλ της αμυντικής γραμμής. Οι Νούνο Μοράις και Λούκας Σόουζα θα συνθέσουν το δίδυμο στην καρδιά του κέντρου.

Το επικρατέστερο σενάριο φέρει τον Γκάγιας Ζαχίντ να κινείται σε ρόλο «δεκαριού», λίγο πιο πίσω δηλαδή από τον προωθημένο Μίκαελ Ποτέ. Στις πτέρυγες της επίθεσης το προβάδισμα έχουν οι Στάθης Αλωνεύτης και Μούσα Αλ-Τάαμαρι, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση στη θέση ενός εκ των δύο του Ρόλαντ Σάλαϊ.

Εάν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ επιλέξει σχηματισμό με δύο επιθετικούς, τότε ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε θα είναι στην ενδεκάδα, αφήνοντας έναν εκ των εξτρέμ που προαναφέραμε εκτός. Τον αγώνα σφυρίζει ο Σουηδός διαιτητής Γκλεν Νάιμπεργκ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μάκνους Σιόμπλομ και Φρέντερικ Κλάιβερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ