aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η «τράπουλα» του Αυγουστή και ο γρίφος στα δεξιά

ΑΠΟΕΛ: Η «τράπουλα» του Αυγουστή και ο γρίφος στα δεξιά

Το γεγονός πως ο Λούκας Σόουζα, ένας εκ των πολυτιμότερων παικτών του ΑΠΟΕΛ μένει εκτός από το ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια, προφανώς και αποτελεί θέμα. Το θετικό είναι ότι ο Μουρτάζ Νταουσβίλι ανέβασε ρυθμό και σύμφωνα με τις ενδείξεις, παίρνει φανέλα βασικού. Ο Γεωργιανός μέσος που θα επιστρέψει στη δράση μετά από ενάμιση περίπου μήνα, θα έχει ως παρτενέρ τον Μάριους Λουντεμό. Διαθέσιμος είναι και ο Γιάννης Σατσιάς.

Στην άμυνα θα διατηρηθούν οι Βούγιαντιν Σάβιτς, Ανδρέας Καρώ, Πάολο Βινίσιους. Σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ θα είναι ο Φακούντο Σαμπάλα και στην αντίθετη πλευρά έχει το προβάδισμα ο Ισάμ Τσεπάκ. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται σε άλλο ένα παιχνίδι ο Γκιόργκι Κβιλιτάια και στις άλλες δύο θέσεις οι Λέο Νατέλ, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Φυσικά, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά βρεθεί στις επιλογές του Κύπριου προπονητή. Βλέπετε, αισθάνεται πολύ καλύτερα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αυγουστή. Ο βραχύσωμος Κονγκολέζος εξτρέμ, υπενθυμίζουμε, στην τελευταία συμμετοχή του είχε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ και ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ