aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τέταρτη μετεγγραφή και η λύση κάτω των 22

ΑΠΟΕΛ: Η τέταρτη μετεγγραφή και η λύση κάτω των 22

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ ενέτειναν τις προσπάθειες ώστε να προσθέσουν στο ρόστερ άλλον έναν ποδοσφαιριστή. Στη διάθεσή τους έχουν και τη σημερινή μέρα, προσδοκώντας πως θα καταφέρουν να συνάψουν συνεργασία με τέταρτο παίκτη, ολοκληρώνοντας έτσι τις διαθέσιμες προσθήκες κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν να αξιολογεί εκ νέου την αγορά, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στη διοίκηση. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνει κίνηση για ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών ώστε να μη χρειασθεί η αποχώρηση υφιστάμενου από το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Φωνάζει δίκαια, αλλά «φωνάζουν» κι οι αδυναμίες

Ο ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζουμε, έχει προσθέσει στο ρόστερ τον Δανό μέσο Μάικλ Γένσεν, τον Σέρβο εξτρέμ Μίλαν Γέφτοβιτς και τον Ισλανδό επιθετικό Μπγιορν Σιγκούρνταρσον. Αποχώρησαν οι Ζοαοζίνιο, Ρομάν Μπέζιακ και Σάββας Γκέντσογλου. Πέρσι, τέτοια μέρα, ο ΑΠΟΕΛ είχε προχωρήσει σε δύο μετεγγραφές. Ανακοίνωσε τον Αντρέ Βιντιγκάλ και τον Αντόνιο Γιάκολις.

Διαβάστε επίσης: Ενσούε: «Με αγαπούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ