aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τελική μορφή του ρόστερ, η Δευτέρα των μετεγγραφών

ΑΠΟΕΛ: Η τελική μορφή του ρόστερ, η Δευτέρα των μετεγγραφών

Την τελική του μορφή με την οποία θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα παίρνει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον φετινό «μαραθώνιο» θα δηλωθεί στην ΚΟΠ την Παρασκευή 6/9, εντούτοις ο Τόμας Ντολ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Ρόμο αποχαιρέτησε ήδη τους πρώην συμπαίκτες του στον «Αρχάγγελο», ο Μηνάς Αντωνίου θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού (εκτός απρόοπτου στην ΑΕΛ), ενώ το μέλλον του Κέβιν Λαφράνς θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε επαφές με τον ΟΦΗ, εντούτοις δεν προέκυψε συμφωνία, ενώ αρκετές ομάδες από την Κύπρο ενδιαφέρθηκαν επίσημα ή ανεπίσημα για την απόκτησή του. Οι γαλαζοκίτρινοι ξεκαθάρισαν σε όσους τους κτύπησαν την πόρτα για τον Λαφράνς ότι πρέπει να πληρώσουν για τον κάνουν τον δικό τους και από την στιγμή που δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος πρόθυμος να δώσει χρήμα τα πάντα παραμένουν ρευστά. Μετεγγραφές από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη μπορούν να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα (2/9) και το επόμενο εικοσιτετράωρο αναμένεται ότι θα φέρει εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεύτερος με €23.330.000

Ο «πονοκέφαλος» στον «Αρχάγγελο» ακούει στο όνομα Ρέζα. Ο Ιρανός έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο και ο Ντομένικο Τέτι καταβάλλει προσπάθεια ώστε ο ΑΠΟΕΛ να γλυτώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Να σημειώσουμε πως σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, επομένως υπάρχει ακόμη χρόνος. Συγκεκριμένα Κροατία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία και Σκωτία ρίχνουν τη μεταγραφική τους αυλαία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις «αλάνθαστοι» και το… παρά τρίχα απόλυτο του Τάαμαρι

To ρόστερ του ΑΠΟΕΛ

Τερματοφύλακες: Μπέλετς, Βάτερμαν, Πρινιωτάκης.

Αμυντικοί: Μιχαΐλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Βούρος, Ιωάννου, Μερκής, Σάβιτς, Σιέλης.

Μέσοι: Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ ντος Σάντος, Ντε Βινσέντι, Βιντιγκάλ.

Ακραίοι επιθετικοί: Τάαμαρι, Γιάκολις, Εφραίμ, Χάνι, Αλωνεύτης.

Επιθετικοί: Πάβλοβιτς, Μπέζιακ, Χαλένιους, Μακρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ