aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η τελευταία… παράσταση των «πορτοκαλί» σε εικόνες

AΠΟΕΛ: Η τελευταία… παράσταση των «πορτοκαλί» σε εικόνες

Στις 23 Αυγούστου 2018 ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε 1-0 την Αστάνα στο ΓΣΠ, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με σκόρερ τον Καζού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης. Στον επαναληπτικό στο Καζακστάν δεν τα κατάφερε, καθώς με ένα πέναλτι που κακώς υποδείχθηκε από τον Δανό διαιτητή Γιάκοπ Κέλετ στο 15ο λεπτό, η Αστάνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ενρίκε (1-0) και αφού δεν άλλαξε κάτι στην ημίωρη παράταση, η πρόκριση στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν φοβερά άστοχοι, χάνοντας τέσσερα πέναλτι με τους Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε, Σόουζα (μονάχα ο Μοράις ευστόχησε), οι Καζάκοι εξασφάλισαν το εισιτήριο (2-1 πέναλτι, Αλμέιρα-Ενρίκε), αφήνοντας τους γαλαζοκίτρινους να μετρούν «πληγές».

Γιατί θυμηθήκαμε τις αναμετρήσεις με την πρώην ομάδα του Πιέρου Σωτηρίου; Ε, λοιπόν, στην αναμέτρηση που έγινε στη Λευκωσία ήταν η τελευταία παρουσία οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Από τότε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ απέχει από τα γήπεδα λόγω του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «πορτοκαλί» επιστρέφουν στο πλευρό της ομάδας τους άμεσα, από το αυριανό (10/4) παιχνίδι με την Πάφος FC στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, το Goal.com.cy γύρισε τον χρόνο πίσω και παρουσιάζει μέσω φωτορεπορτάζ την τελευταία παρουσία των «πορτοκαλί» στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ