aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Η τελευταία παράσταση της υπέρβασης

ΑΠΟΕΛ: Η τελευταία παράσταση της υπέρβασης

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει σήμερα την Oberwart Gunners στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του FIBA Europe Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 20:00.

Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο το κίνητρο της 3ης θέσης είναι μεγάλο για την ομάδα μας προκειμένου να παλέψει για τη νίκη, η οποία θα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε κάθε προσδοκία στη φετινή διοργάνωση του FIBA Europe Cup, αφού προκρίθηκε στις 24 καλύτερες ομάδες και κέρδισε την Γερμανική και πρωτοπόρο του ομίλου Telekom Bonn.

Σήμερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Αυστρίας Oberwart Gunners στοχεύει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη στη δεύτερη φάση και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι της διοργάνωση.

Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τραυματία Γαβριήλ Κοιλαρά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τόλης Κασκίρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ