aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τελευταία ευκαιρία του Ντε Βινσέντι

ΑΠΟΕΛ: Η τελευταία ευκαιρία του Ντε Βινσέντι

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχοντας ως σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κύπελλο δουλεύει στον «Αρχάγγελο» με στόχο να είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Ο 32χρονος επιτελικός μέσος αγωνίστηκε μόνο στην αναμέτρηση με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και εκ τότε είναι στο ιατρικό δελτίο. Η λογική λέει πως ο Αυγουστή δεν θα βιαστεί να ρίξει τον Ντε Βινσέντι κατευθείαν στα βαθειά, καθώς προέρχεται από μεγάλη αποχή. Ο Αργεντινός θα ενσωματωθεί σταδιακά με την ομάδα και ευχή όλων είναι- έστω και αργά- να δικαιώσει τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη η οποία τον χρυσοπλήρωσε το Καλοκαίρι του 2018 για να επιστρέψει στον Αρχάγγελο και συνεχίζει να το πράττει, παρά τη μείωση μισθού που του έγινε κατά το διάστημα της τριετίας.

Η φετινή σεζόν αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Τομάς ντε Βινσέντι για να αποδείξει ότι περνάει ακόμα η «μπογιά» του. Το συμβόλαιο του εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Μάιο θα κρίνουν το μέλλον του στο Σύλλογο, με την υποσημείωση πως για να έχει πιθανότητες παραμονής θα πρέπει να αντιστρέψει 180 μοίρες το κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ