aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… συνήθεια να αποτελειώνει νωρίς

ΑΠΟΕΛ: Η… συνήθεια να αποτελειώνει νωρίς

Ένας ασταμάτητος ΑΠΟΕΛ σκόραρε οκτώ φορές κόντρα στη Δόξα, ξεδιπλώνοντας για άλλη μια φορά τις επιθετικές του αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης (πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων) η ψυχολογία και η αγωνιστική τους παρουσία, μόνο αισιόδοξα μηνύματα στέλνει στον κόσμο τους για το δύσκολο μέλλον.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται στην 2η θέση με 42 βαθμούς, μόλις ένα βαθμό από την κορυφή, ενώ έχει στο πρόγραμμα της ακόμα δύο παιχνίδια από τον πρώτο γύρο, τα οποία αναβλήθηκαν. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ την Τετάρτη (για την 2η αγωνιστική), με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (για την 21η) και με τον Απόλλων στις 24/1 (για την 9η αγωνιστική).

Ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι από το παιχνίδι κόντρα στην «Κυρία» (20/12) μέχρι και το χθεσινό κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς, φροντίζουν να δείχνουν τα… δόντια τους από νωρίς, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Για να ακριβολογούμε, με τους κυανόλευκους ο Ποτέ σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό (3-0 τελικό), την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη ο Μοράις άνοιξε το σκορ στο 3’ (5-2 τελικό) και με την Αλκή ο Εμπεσίλιο είδε δίκτυα στο 9ο λεπτό (4-0 τελικό). Αυτή η συνήθεια του ΑΠΟΕΛ, είχε συνέχεια και χθες, όταν ο Μοράις στο 4’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του από την άσπρη βούλα.

Διαβάστε επίσης:

 ΑΠΟΕΛ: Σκόρπισε στους… οκτώ ανέμους τη Δόξα

 Ο ασταμάτητος ΑΠΟΕΛ (video)

 «Όποιος βρεθεί απέναντί μας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ