aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η σύμπτωση με Μερκή και η «ξηρασία» 305 ημερών

ΑΠΟΕΛ: Η σύμπτωση με Μερκή και η «ξηρασία» 305 ημερών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιώργος Μερκής, με παλλκαρίσιο τρόπο, έθεσε τις βάσεις για την πρώτη νίκη μετά από 66 ολόκληρες μέρες. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στη λήξασα σεζόν με 6 γκολ (μαζί με τον Λίνους Χαλένιους) έμοιαζε με αφηνιασμένο άλογο, κάτι που προφανώς είχε τεράστια ανάγκη η ομάδα του.

Με την ορμή και την προσωπικότητά του, μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους. Ο έμπειρος στόπερ άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα κατά την τρέχουσα σεζόν απέναντι στην ομάδα που είχε σκοράρει μάλιστα την τελευταία φορά!

Συγκεκριμένα, στις 25 Ιανουαρίου 2020 είχε πετύχει το τρίτο τέρμα στην εκτός έδρας νίκη με τη Δόξα (3-0). Με αυτά και με αυτά, δηλαδή, «συνδέθηκε» εκ νέου με το αντίπαλο πλεκτό μετά 305 μέρες.

Ασφαλώς, η βασική «δουλειά» του Μερκή στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι το σκοράρισμα. Είναι γι’ αυτό, άλλωστε, που το εν λόγω σκέλος αποτελεί από πέρσι την αχίλλειο πτέρνα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ