aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η σιγουριά του non-stop «Ντέβι», η αναπροσαρμογή και ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Η σιγουριά του non-stop «Ντέβι», η αναπροσαρμογή και ο Πουρσαϊτίδης

«Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, θα είμαι εδώ και του χρόνου», δήλωσε με σιγουριά ο Τομάς ντε Βινσέντι μετά το ψεσινό 1-0 του ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Περισσότερη σημασία, όμως, έχει τι θα γίνει με το «τσουχτερό» συμβόλαιό του, που παραπέμπει σε συζητήσεις για νέα αναπροσαρμογή μετά την περσινή. Επίσης, είναι ενδιαφέρον και τι σκέφτεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για τον Αργεντινό μέσο σε σχέση με τη νέα ομάδα, που θα δημιουργηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ενώ ο Ελλαδίτης προπονητής άρχισε το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, δίνει στον «Ντέβι» τρία συνεχόμενα 90λεπτα στα αδιάφορα ματς με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ. Συνολικά, στα έξι από τα τελευταία δέκα ματς ήταν βασικός και αναντικατάστατος, σε δύο αντικαταστάθηκε στο 88’ και το 68’, ενώ μόνο σε ένα μπήκε αλλαγή στο 75’. Ο ίδιος μάλιστα παρουσιάζεται σοβαρός στα παιχνίδια αυτά, ενώ απέναντι στη Δόξα είχε ασίστ (Ανουάρ) και κόντρα στο Παραλίμνι έδωσε άψογη πάσα στον Κλωναρίδη, που σέρβιρε το τέρμα στον Κατσαντώνη.

Στο ίδιο διάστημα άλλοι «παλιοί» του ΑΠΟΕΛ είτε ξεκουράζονται δίνοντας τόπο στα νιάτα είτε έχουν ήδη τεθεί εκτός ομάδας. Είναι φανερό λοιπόν ότι Πουρσαϊτίδης αξιοποιεί τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος απέκτησε ρόλο καθοδηγητή πλάι στους πιτσιρικάδες που αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια. Αν λοιπόν η μεταχείριση που τυγχάνει από τον προπονητή του σε συνδυασμό με τη σωστή στάση του Αργεντινού θα σημαίνουν κάτι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ