aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η σφαλιάρα της αποκαθήλωσης

ΑΠΟΕΛ: Η σφαλιάρα της αποκαθήλωσης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Όσοι πίστεψαν ότι οι νίκες του ΑΠΟΕΛ επί της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας ήταν η αρχή της αγωνιστικής «Ανάστασης» των γαλαζοκιτρίνων κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ντέρμπι με την Ομόνοια όχι απλά αναθεώρησαν, αλλά πιστοποίησαν ότι ο ασθενής είναι τόσο άρρωστος που μάλλον δεν υπάρχει γιατρειά.

Οι γαλαζοκίτρινοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν για λύπηση. Η ήττα από την Ομόνοια κάποτε θα ερχόταν, το σερί στα ντέρμπι «αιωνίων» κάποτε θα έσπαζε. Όμως, αυτό (θα πρέπει να) είναι το λιγότερο που ανησυχεί τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Η «σφαλιάρα» από την Ομόνοια ξεγύμνωσε τις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ και επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά φέτος τις τρανταχτές αδυναμίες της ομάδας. Τα λόγια δε του Μικ Μακάρθι στη συνέντευξη Τύπου είναι η απόδειξη της αποκαθήλωσης του «βασιλιά». Ο Ιρλανδός τεχνικός ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα: «Παίξαμε με μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, πέρσι τερμάτισε πιο ψηλά από εμάς. Είχαμε δύο καλές εμφανίσεις όμως σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα», είπε.

Οι γαλαζοκίτρινοι Δεκέμβριο μήνα είναι στην 9η θέση, στο -11 από την κορυφή και κατά παρασάγγας χειρότεροι από τις ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, γιατί ο αντικειμενικός στόχος του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν αυτός είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ