aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η Σέριφ και οι 5 «seeded» στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ: Η Σέριφ και οι 5 «seeded» στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης τέθηκε ήδη ως ο μεγάλος και αναγκαίος στόχος για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ευρωπαϊκή προσπάθειά των «γαλαζοκιτρίνων» το ερχόμενο καλοκαίρι θα αρχίσει από τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πρωταθλητές θα μπουν στην κληρωτίδα ως «seeded» (δυνατός).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Έκρηξη» και απόσβεση της επένδυσης πολλών χιλιάδων ευρώ

Μέχρι στιγμής έγιναν γνωστές οι οκτώ από τις 10 υποψήφιες αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ, καθώς σε αυτές προστέθηκε και η Σέριφ Τιράσπολ (Μολδαβία). Υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες επτά είναι: Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Ντάντολκ (Ιρλανδία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Σκεντίγια (Σκόπια), ΤΝS (Ουαλία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), οι οποίες επίσης θα πρέπει να προκριθούν από τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18/6 όταν θα γίνει η κλήρωση για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους και θα ριχθεί στη μάχη στις 23 ή 24 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η αλλαγή στην προετοιμασία και το… αγκάθι χιλιάδων ευρώ

Αν και εφόσον οι πρωταθλητές Κύπρου εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα υφιστάμενα δεδομένα θα είναι «unseeded» (αδύνατοι) και απέναντι τους θα βρουν έναν αντίπαλο όπως οι: Άγιαξ (Ολλανδία), Σέλτικ (Σκοτία), Κοπεγχάγη (Δανία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) και Αστάνα (Καζακστάν), υπό την προϋπόθεση πως και αυτές οι ομάδες θα προκριθούν στον γ’ προκριματικό γύρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ