aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η σχέση Τέτι - Ικάρντι και η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ

ΑΠΟΕΛ: Η σχέση Τέτι – Ικάρντι και η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ

Η πληροφορία ότι ο Ντομένικο Τέτι έχει έρθει στην Κύπρο για επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στους γαλαζοκίτρινους, μας κίνησε την περιέργεια να ψάξουμε περισσότερα για το ποιόν του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο ο Ντομένικο Τέτι για επαφές με τον Πρόδρομο Πετρίδη

Και είναι αλήθεια ότι εντοπίσαμε αρκετά και ενδιαφέροντα, όπως το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες ήταν στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ για να αναλάβει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή. Τελικά δεν προχώρησε του 42χρονου Ιταλού στους «κόκκινους διάβολους» για διάφορους λόγους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άσχημα τα νέα για τον Ντε Βινσέντι

Επίσης, όμως αναφέρουν διάφορα ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ντομένικο Τέτι είναι ένας άνθρωπος που «κόβει» το μάτι του σε ό,τι αφορά στην εξεύρεση ταλέντων. Ένα παράδειγμα ενδεικτικό έχει να κάνει με τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο πήρε από τις ακαδημίες της Μπαρσελόνα και τον πήγε στη Σαμπντόρια έναντι 270.000 ευρώ και κάτι ψηλά από τους δανεισμούς του!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ