aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πρόβλεψη του καιρού την ώρα του αγώνα με την Ντουντελάνζ

ΑΠΟΕΛ: Η πρόβλεψη του καιρού την ώρα του αγώνα με την Ντουντελάνζ

Η «μάχη» με τον χρόνο για αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο «Γιοσί Μπαρτέλ» κερδήθηκε από τους ανθρώπους της Ντουντελάνζ. Οι Λουξεμβούργιοι πλήρωσαν 133.000 ευρώ για να προχωρήσουν σε βελτιωτικά έργα στο Εθνικό γήπεδο της χώρας μετά τις αυστηρές συστάσεις από την ΟΥΕΦΑ.

Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του και ο ΑΠΟΕΛ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζιανλούκα Ρόκι επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης (28/11) το γήπεδο και σημειώνεται πως η κατάσταση του χλοοτάπητα είναι καλή και ο αγώνας θ’ αρχίσει κανονικά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

Πάντως, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, εφόσον υπάρξει έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο διαιτητής κρίνει ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και τη διακοπή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ για την κατάσταση του «Josy Barthel» και τη θέση του διαιτητή

Νωρίς το απόγευμα στο Λουξεμβούργο επικρατεί βροχόπτωση, ενώ σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία οι βροχές θα σταματήσουν περίπου στις 20:00 ώρα Κύπρου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.accuweather.com η θερμοκρασία την ώρα έναρξης του αγώνα θα είναι στους 8 βαθμούς κελσίου, θα επικρατεί συννεφιά, αλλά όχι βροχόπτωση, η οποία αναμένεται ότι θα αρχίσει ξανά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Θρύλε, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Το σενάριο πρόκρισης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ