aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πρώτη φορά του Κβιλιτάια!

ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη φορά του Κβιλιτάια!

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, υπέγραψε τη σπουδαία νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, σημειώνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Ο Γεωργιανός επιθετικός για πρώτη φορά κατά τη θητεία του στα κυπριακά γήπεδα σκόραρε δύο φορές σε ένα ματς. Ο πρώην επιθετικός της ΚΡΚ Γκενκ, συγκεκριμένα, έχει βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό σε 13 διαφορετικά παιχνίδια από 1 φορά αγωνιζόμενος σε Ανόρθωση πέρσι και ΑΠΟΕΛ φέτος.

Επίσης, ο 28χρονος μέτρησε και 1 χατ-τρικ πριν από ένα περίπου χρόνο και δη, στην εντός έδρας νίκη της «Κυρίας» με 4-2 απέναντι στο Παραλίμνι. Είχε βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό στο 13΄, 53΄ και 73΄. Το εν λόγω παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου 2020.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, δείχνει ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο γνωρίζει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Θα μπορούσε να έχει καλύτερα στηρίγματα στη γραμμή κρούσης, με κυριότερο αυτό του Αντον Μάγκλιτσα, ο οποίος ήλθε ανέτοιμος και ακόμα προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ