aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πρώτη φορά του Μπερτ Έσελινγκ

ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη φορά του Μπερτ Έσελινγκ

Πέρασαν κιόλας 110 μέρες από την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπερτ Έσελινγκ, με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ να αναζητεί ακόμα την πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος. Μετά από οκτώ συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, η στιγμή που θα πάρει φανέλα βασικού φαίνεται ότι έφτασε.

Με τους Βούγιαντιν Σάβιτς και Ανδρέα Καρώ να είναι εκτός επιλογών ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο 22χρονος Ολλανδός παρουσιάζεται ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής, έχοντας ως παρτενέρ τον πολύ πιο έμπειρο Πάολο Βινίσιους.

Ο Έσελινγκ, όσες φορές κλήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή να αγωνισθεί, είχε καλή παρουσία, βοηθώντας με τη σειρά του ώστε να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στο στόχο του. Το κοντέρ του «γράφει» 243 λεπτά στο πρωτάθλημα και με το πέρας της 7ης στροφής των πλέι οφ αναμένεται να ξεπεράσει τα 300. Ο υψηλόσωμος στόπερ, μετρά άλλες τρεις συμμετοχές με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Δύο φορές ήταν στο αρχικό σχήμα και στην άλλη έπαιξε ως αλλαγή. Κατά την τελευταία του παρουσία, δηλαδή στην εντός έδρας νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, πέτυχε το παρθενικό γκολ στον νέο σταθμό της καριέρας του μόλις στο 1ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ