aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η πρώτη αλλαγή που διέταξε ο Τραμετσάνι

AΠΟΕΛ: Η πρώτη αλλαγή που διέταξε ο Τραμετσάνι

Στην εποχή των Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι πέρασε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ. Διευθυντής ποδοσφαίρου και προπονητής των γαλαζοκιτρίνων παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/9) στις εγκαταστάσεις «Pari Match Αρχάγγελος» δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με την πρόκληση που τους έδωσε η διοίκηση των πρωταθλητών.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Πάολο Τραμετσάνι τόνισε τη σημασία της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί χρόνος στον ίδιο να γνωρίσει όσο το δυνατό καλύτερο το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Πετρίδης: «Μερικοί έχετε ξεφύγει, σύντομα θα μιλήσω για όλα»

Ο 48χρονος προπονητής επεσήμανε ότι δεν θα αλλάξει άμεσα πολλά πράγματα στην ομάδα, περιγράφοντας το αγωνιστικό προφίλ θέλει να περάσει στους γαλαζοκίτρινους: «Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει ισορροπημένα, προσπαθεί να έχει την μπάλα. Είναι σημαντικό να παίζουμε σε μικρούς χώρους και να είμαστε συμπαγείς. Παλιά έπαιζα διαφορετικά, όμως το καλύτερο τώρα είναι να ξεκινήσουμε όπως ήταν η ομάδα», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ήδη προχώρησε σε μία καινοτομία στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: Η αμήχανη απάντηση του Τραμετσάνι για τον αλβανικό αετό

Ποια είναι αυτή; Διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της βδομάδας. Με το που ανέλαβε την ευθύνη της ομάδας ο Πάολο Τραμετσάνι έδωσε εντολή για προπονήσεις πρωί- απόγευμα μέχρι και την Κυριακή, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και ακολούθως θα επαναξιολογήσει το κατά πόσο θα συνεχιστούν οι δύο προπονήσεις τη μέρα ή εάν θα γίνεται μία.

Διαβάστε επίσης: Τραμετσάνι: «Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ