aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προθεσμία στον Ζαχίντ και οι δύο βραχνάδες για το ταμείο

ΑΠΟΕΛ: Η προθεσμία στον Ζαχίντ και οι δύο βραχνάδες για το ταμείο

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα που άπτονται του μετεγγραφικού σχεδιασμού του ΑΠΟΕΛ είναι και η απάντηση του Γκάγιας Ζαχίντ στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση. Ζυγώνει άλλωστε η εκπνοή της προθεσμίας που του δόθηκε, που είναι έως το τέλος του τρέχοντος μηνός. Σε περίπου μία εβδομάδα δηλαδή θα ξέρει ο Πουρσαϊτίδης αν θα περιμένει τον Νορβηγό μέσο ή αν θα προχωρήσει προς άλλη κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα, είναι και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον «αέρα»: Βούγιαντιν Σάβιτς και Ντιμερσί Εντονγκαλά. Έχουν συμβόλαιο υψηλών αποδοχών με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Ο πρώτος είναι πιθανό να παραμείνει στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά υπάρχει ο αστερίσκος της ενδεχόμενης πρότασης από την Ολίμπια Λουμπλιάνα για να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Όσο για τους άλλους δύο, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και οι γαλαζοκίτρινοι τούς εύχονται να τον βρουν το συντομότερο δυνατόν. Δύο βραχνάδες λιγότεροι δηλαδή για το ταμείο του συλλόγου της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ