aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα του Αυγουστή για την ενίσχυση

ΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα του Αυγουστή για την ενίσχυση

Παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρούνται οι Μπέλετς, Σαρφό και Μούγιανιτς, για τους οποίους έχει απομείνει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, ενώ δυνατά «παίζει» και το όνομα του Μεντόσα.

Αναφορικά με τις άλλες θέσεις ενίσχυσης, ο Αυγουστή δίνει έμφαση στην απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού, πέραν του Κρέσπο. Κύριος στόχος είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στη λίστα υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Είναι άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού και ο Κύπριος προπονητής θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Τουλάχιστον πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Σόφια, όπου θα διεξαχθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας, θα ήταν ιδανικό να αποκτηθεί και ο έτερος σέντερ μπακ. Για να μπει με τη σειρά του εγκαίρως στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας, να εγκλιματιστεί στο νέο εργασιακό περιβάλλον του, να δουλέψει και να βρεθεί στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας έως την έναρξη των υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ