aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα και το «βαθύ» ροτέισιον

ΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα και το «βαθύ» ροτέισιον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ σώζεται μόνο με κατάκτηση του κυπέλλου. Οπόταν η σκέψη και η προσοχή όλων στον «Αρχάγγελο» δεν μπορούν να είναι αλλού πέρα από τα παιχνίδια με την Ανόρθωση για την ημιτελική φάση. Το γεγονός αυτό οδηγεί τον Πουρσαϊτίδη σε «βαθύ» ροτέισιον ενόψει του αυριανού αγώνα με το Παραλίμνι, για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους Γκάρνερ, Βινίσιους, Ενσούε και Λουντεμό να μένουν εκτός αποστολής.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει τη συμμετοχή βασικών παικτών, τους οποίους θέλει συγκεντρωμένους, υγιείς και απόλυτα έτοιμους στο πρώτο και σημαντικό ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση, την προσεχή Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ύψιστης σημασίας παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει στον επαναληπτικό να κερδίσει την πρόκριση για τον τελικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Νέο «χρυσό» deal με την Cablenet (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι, θα πάρουν την ευκαιρία τους κυρίως οι ποδοσφαιριστές που στα πλείστα παιχνίδια πρωταθλήματος μένουν στον πάγκο. Για όσους θα αγωνιστούν, το ματς απέναντι στο Παραλίμνι αποτελεί πρόκληση αφού στον β’ γύρο της α’ φάσης υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας ήττα. Παράλληλα, θα «φωνάξουν» στον προπονητή τους ότι αξίζουν παρουσία τους στο ρόστερ της νέας περιόδου, αφού ο Πουρσαϊτίδης, παράλληλα με την υλοποίηση του στόχου, αξιολογεί το έμψυχο δυναμικό και σύντομα θα λάβει τις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ