aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα για τον Νεόφυτο Μιχαήλ

ΑΠΟΕΛ: Η προτεραιότητα για τον Νεόφυτο Μιχαήλ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ άργησε να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Ιωαννίνων, μα τα κατάφερε ο Κύπριος πορτιέρε, αφότου προηγήθηκαν μία, δύο, τρεις καλές εμφανίσεις, στις οποίες πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις που παραπέμπουν σε… μεγάλους κι έμπειρους τερματοφύλακες.

Ο 25χρονος Κύπριος διεθνής κίπερ, μπήκε ήδη στο στόχαστρο κάποιων συλλόγων της Ελλάδας όπως η Λαμία και ο Άρης, και μάλιστα, όπως υποστηρίζεται σε δημοσιεύματα ελλαδικών ΜΜΕ, κτύπησαν την πόρτα του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Κτύπησε την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για Μιχαήλ»

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σημειώνουν πως κανένα ενδιαφέρον δεν πήρε επίσημη μορφή, ενώ ούτε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή προσεγγίστηκε. Ο Μιχαήλ, δύσκολα πάντως θα παραμείνει στην ομάδα των Ιωαννίνων, ειδικά αν αυτή υποβιβαστεί.

Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αρέσει στον Μιχαήλ, το έχει στις προτιμήσεις του και δεν λέει «όχι» στην πιθανότητα να αγωνίζεται σε αυτό και στη νέα σεζόν, φτάνει οι ενδιαφερόμενες πλευρές να τα βρουν με τον ΑΠΟΕΛ.

Το σίγουρο είναι ένα: Όπου κι αν βρίσκεται ο 25χρονος κίπερ στη νέα σεζόν, η προτεραιότητά του είναι να πάει σε ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται. Aν όχι ως βασικός, τουλάχιστον να μετρήσει αρκετές συμμετοχές και ο χρόνος συμμετοχής του να είναι ικανοποιητικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ