aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προσπάθεια για Άλεφ, η αισιοδοξία και τα δεδομένα

ΑΠΟΕΛ: Η προσπάθεια για Άλεφ, η αισιοδοξία και τα δεδομένα

Από τους ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο, ή ο δανεισμός τους από άλλη ομάδα στον ΑΠΟΕΛ, ο Άλεφ ντος Σάντος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής για τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων και επαφών με την Μπράγκα στην οποία ανήκει, μέσω των εκπροσώπων του σε Κύπρο, Πορτογαλία, Βραζιλία.

Υπάρχουν μεν, υψηλά εμπόδια, αλλά και αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση με την πορτογαλική ομάδα ώστε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή άλλον έναν χρόνο στον Αρχάγγελο. Μεγάλη επιθυμία υπάρχει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όχι μόνο είναι πέρα για πέρα ικανοποιημένος στον ΑΠΟΕΛ, αλλά βαρέθηκε επίσης να μοιάζει με μπαλάκι του πινγκ-πονγκ που πετιέται μία από δω και μία από εκεί με υποσχετικές.

Διαβάστε επίσης: «Θα δούμε με τον Αλωνεύτη, ο Βούρος εξέφρασε σκέψη αποχώρησης αλλά…»

Και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιστρέψει στην Μπράγκα και «φτου ξανά απ’ την αρχή» να περιμένει να βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει ή να πάει πάλι δανεικός. Άλεφ και ΑΠΟΕΛ τα βρίσκουν για συμβόλαιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί κιόλας την παραμονή του παίκτη, αλλά θα χρειαστεί και η συγκατάθεση της Μπράγκα η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του 25χρονου.

Καθοριστικό ρόλο στις επαφές θα παίξουν όπως προαναφέραμε οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ