Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προσοχή του Τραμετσάνι σε τρεις παίκτες

ΑΠΟΕΛ: Η προσοχή του Τραμετσάνι σε τρεις παίκτες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Επέστρεψαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και θα αξιολογηθεί η κατάσταση αυτών που δεν είχαν αγωνιστεί στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ερμή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Εμίλιο Ενσούε είχε νιώσει ενόχληση και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Τόμας ντε Βινσέντι είχε χτύπημα στον μηρό και έχασε προπονήσεις ενώ ο Νόρμπερτ Μπάλογκ ήταν αποστολή, αλλά αποσύρθηκε καθώς δέχθηκε αγκωνιά σε προπόνηση και πονούσε.

Διαβάστε επίσης: Το… συνεχίζουν με Τάαμαρι και ΠΑΟΚ

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων από αύριο ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Δόξα για τη φάση των «16» του κυπέλλου (ΓΣΠ, 17:00).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ