aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πρόνοια στο συμβόλαιο του Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η πρόνοια στο συμβόλαιο του Σόουζα

Ο Λούκας Σόουζα θα προσβάλει την απόφαση της ΦΙΦΑ, αισιοδοξώντας ότι δεν θα χρειαστεί να καταβάλει 190.000 ευρώ στην προηγούμενη του ομάδα στην Κίνα. Στον ΑΠΟΕΛ, δεν ανησυχούν για το συγκεκριμένα ζήτημα. Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βραζιλιάνος, υπάρχει σχετική πρόνοια. Και τι λέει; Ότι σε περίπτωση που εκδικαστεί οποιαδήποτε οφειλή προς την τέως του ομάδα, το ποσό θα καταβληθεί από τον Σόουζα.

Μετά από σχετική ερώτηση, στο τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και την προηγούμενη ομάδα του και όχι τον ΑΠΟΕΛ.

«Γνωρίζαμε από την αρχή όταν έγινε ο τερματισμός του συμβολαίου του Σόουζα με την πρώην ομάδα του, υπήρχε μια συζήτηση. Είναι μια διαμάχη, όμως μεταξύ του παίκτη και της ομάδας του και δεν αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μια διαμάχη που μπορεί να υπάρχει δικαίωση είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Ας περιμένουμε λίγο», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ