aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η προηγούμενη φορά «φωτογραφίζει» πολλά για τον Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Η προηγούμενη φορά «φωτογραφίζει» πολλά για τον Πουρσαϊτίδη

Ακόμα και όταν ο ΑΠΟΕΛ πήγαινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» με μόλις πέντε βαθμούς απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού για την 28η αγωνιστική, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν δίστασε να αλλάξει σχεδόν τη μισή ομάδα, τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς στα προημιτελικά με την Ομόνοια.

Κίνηση που «φωτογραφίζει» και πώς σκέφτεται πριν από το ματς πρωταθλήματος με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (10/4), που είναι ορισμένο τέσσερα 24ωρα πριν από τον πολύ σημαντικό πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση (14/4). Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ψαλίδα άνοιξε από την ανεπιθύμητη 11η θέση (Νέα Σαλαμίνα) στους 11 πόντους.

Όλα συνηγορούν πως στο μέτρο του εφικτού, ο Ελλαδίτης προπονητής θα εφαρμόσει rotation για να προφυλάξει ποδοσφαιριστές στο ΓΣΠ το Σάββατο. Με στόχο να τους έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους και μακριά από απρόοπτα την άλλη Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ως εκ τούτου, ακόμα και να είναι διαθέσιμος ο Εμίλιο Ενσούε απέναντι στους βυσσινί, πολύ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει ο Ελλαδίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ