aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πόρτα εξόδου άνοιξε, «όποιος δεν θέλει να μείνει, φεύγει»

ΑΠΟΕΛ: Η πόρτα εξόδου άνοιξε, «όποιος δεν θέλει να μείνει, φεύγει»

Την πόρτα εξόδου του ΑΠΟΕΛ σε όσους ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν να μείνουν στο ρόστερ δείχνουν οι γαλαζοκίτρινοι. Η τραγική εμφάνιση της ομάδας στην «Αρένα» και η ήττα 3-0 από την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα που είχε ο ΑΠΟΕΛ στους αγώνες με Καρμιώτισσα και Τζιλάνι ανάγκασε τη διοίκηση να βάλει… χέρι στα αποδυτήρια με σκοπό να διαφοροποιήσει το σκηνικό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στηρίζεται από τη διοίκηση και το ξεκάθαρο μήνυμα που στάλθηκε στους ποδοσφαιριστές είναι ότι όποιος δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και να είναι απόλυτα αφοσιωμένος τότε δεν έχει θέση στον «Αρχάγγελο».

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλοι οι παίκτες ότι θέλουν να μείνουν στο ρόστερ. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτή τη φιλοσοφία τότε πριν τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κίνηση για να μην αποτελεί μέλος του ρόστερ, δεν θα υπολογίζεται από εμάς. Η μόνη μας προσέγγιση πλέον, όποιος θέλει να μείνει θα μείνει, όποιος δεν θέλει να μείνει να πάει στο καλό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι στην ομάδα της πρωτεύουσας είναι αποφασισμένοι να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος για τις ζημιές στα αυτοκίνητα παικτών: «Δεν καταλαβαίνω…»

Τάαμαρι, Ζαχίντ και Νικόλας Ιωάννου πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, ενώ θα τρέξουν οι εξελίξεις με τους Σάβιτς, Γιάκολις και Λαφράνς που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, αλλά κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ