aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… πολιορκία του Ντρόπα!

ΑΠΟΕΛ: Η… πολιορκία του Ντρόπα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο Λούκας Ντρόπα έτυχε άριστης αξιολόγησης, δεν άργησε το ενδιαφέρον να μεταβιβαστεί στον ποδοσφαιριστή. Και ποια ήταν η αντίδραση του Τσέχου εν ενεργεία διεθνούς μέσου; Δεν έκλεισε την πόρτα, αλλά ούτε πήρε τα κλειδιά ανά χείρας για να την ανοίξει κιόλας.

Για να ακριβολογούμε, κρατά σε στάση αναμονής τους γαλαζοκίτρινους. Όχι για πολύ όμως καθώς η πλευρά του 27χρονου παίκτη διεμήνυσε πως έως το τέλος της εβδομάδας θα είναι σε θέση να δώσει την απάντησή της.

Τέλος του μήνα δηλαδή, αφού υπολογίζει ότι θα έχει μπει τελεία στις συμβατικές του δεσμεύσεις με τη ρώσικη Τομ Τομσκ (των πολλών οικονομικών προβλημάτων) και ακολούθως θα πάρει την απόφασή του. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, αλλά (όπως είναι λογικό και αναμενόμενο) ο Ντρόπα αξιολογεί κι άλλους πιθανούς ποδοσφαιρικούς προορισμούς.

Εκτός από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νέφτσι Μπακού, πρόταση δέχθηκε από ομάδα της χώρας του, την οποία σκέφτεται σοβαρά, αφού είχε δηλώσει προσφάτως πως «έχω μία μικρή κόρη και μπορώ να παραδεχθώ ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τσεχία για να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου». Η επιλογή Ντρόπα για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλή, γι’ αυτό έγινε κρούση σε άλλον έναν παίκτη που κρίθηκε πως μπορεί να δώσει επιπρόσθετη ισχύ στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντρόπα (μπορεί να αγωνισθεί και στα άκρα της άμυνας) που άρχισε την καριέρα του από τη Σπάρτα Πράγας και ακολούθως έπαιξε σε Βλασίμ και Μπάνικ Όστραβα, φέτος αγωνίσθηκε στη ρώσικη Τομ Τομσκ μετρώντας 11 αγώνες (898 λεπτά) ωστόσο λόγω οικονομικών προβλημάτων θα αποχωρήσει. Πέρσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Παντούρι (Ρουμανία) και πιο πριν για 18 μήνες στην πολωνική Σλασκ (50 αγώνες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ