aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πιστή στη «νέα» πολιτική, οι «νέοι» και η αναφορά

ΑΠΟΕΛ: Η πιστή στη «νέα» πολιτική, οι «νέοι» και η αναφορά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Ρομάν Μπέζιακ 29, ο Μικαέλ Φακινέτι 28, ο Αντόνιο Γιάκολις 26 και ο Αντρέ Βίντιγκαλ 20. Με την απόκτηση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών ο ΑΠΟΕΛ έδωσε συνέχεια στην πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια με την απόκτηση νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστών.

Ο μεγαλύτερος απ’ ό,τι φαίνεται ο Μπέζιακ, που είναι στα 29, ηλικία ωστόσο που θεωρείται ιδανική για έναν ποδοσφαιριστή. Παράλληλα με τους υπόλοιπους οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν να «επενδύουν» και να ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας, ειδικά και με την αποχώρηση του Μιλάνοφ. Την ίδια στιγμή η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας θεωρείται δεδομένη, με τις προσθήκες που έχουν γίνει να αποτελούν και επένδυση για το βραχυπρόθεσμο, αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ο Μοράις μεγαλώνει τον θρύλο του στον ΑΠΟΕΛ

Καρέ του άσου στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, με την απόκτηση των Μπέζιακ, Φακινέτι, Βιντιγκάλ και Γιάκολις (με τη μετεγγραφή του τελευταίου να προκαλεί ντόρο). Οι γαλαζοκίτρινοι με τις κινήσεις τους έδειξαν πως δεν ήθελαν να παραμείνουν αδρανείς και χωρίς ενίσχυση στην προσπάθεια που θα κάνουν να γράψουν ιστορία με την κατάκτηση του έβδομου σερί τίτλου πρωταθλήματος.

Ο Ντομένικο Τέτι σε συνεργασία με τον Πάολο Τραμετσάνι και τη διοίκηση πήραν τις αποφάσεις τους και πλέον εκείνο που απομένει είναι να δούμε τους νέους να βγαίνουν στην «αναφορά». Σε απλά ελληνικά, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και όπως συνηθίζεται να βγαίνουν (και) τα πρώτα συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ