aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμπεδώνεται σε όλα τα επίπεδα

ΑΠΟΕΛ: Η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμπεδώνεται σε όλα τα επίπεδα

Ο ΑΠΟΕΛ ξαναβρήκε το μέταλλο του νικητή και η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμπεδώνεται, πλέον, σε όλα τα επίπεδα. Και δηλώνεται δημοσίως από κορυφαία στελέχη του. Όπως ο εκ των αντιπροέδρων, Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Goal and Roll» της Cytavision κωδικοποίησε σημαντικές παραμέτρους της αισθητής βελτίωσης των γαλαζοκιτρίνων.

«Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας, η ομάδα έχασε το μέταλλο του νικητή, ο Σωφρόνης εντόπισε το πρόβλημα πολύ νωρίς και μαζί με τον ψυχολόγο δούλεψαν πολύ σε αυτόν τον τομέα και αυτά τα αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών που πλέον το πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουγιάλης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η αλάνθαστη διαδρομή μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα βοηθήσει σημαντικά έτσι ώστε «να μπούμε στα πλέι οφ, στα δέκα ντέρμπι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Μετά από δέκα αγώνες αήττητης πορείας οι γαλαζοκίτρινοι διαπιστώνουν ότι η κορυφή δεν είναι τόσο μακριά, όσο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στο -10 και με αγώνα λιγότερο έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ