aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η περσινή ταρίφα και οι killer εξτρέμ

AΠΟΕΛ: Η περσινή ταρίφα και οι killer εξτρέμ

Ας μην πάμε αρκετά πίσω, αρχίζοντας να γινόμαστε κουραστικοί. Να περιοριστούμε στην περσινή περίοδο, όπου σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ κατέγραψε τρεις νίκες επί της Ομόνοιας και μία ισοπαλία.

Και στα τέσσερα 90λεπτα, λοιπόν, οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν από δύο τέρματα. Δηλαδή, έκαναν ταρίφα τα δύο τέρματα στην «αιώνιο» αντίπαλο, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στις πτέρυγες να αποτελούν ηγετικές φυσιογνωμίες!

Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι όπου ο Φερνάντο Καβενάγκι είχε πετύχει τα γκολ (2-2), στα υπόλοιπα οι Γιώργος Εφραίμ (3), Γιάννης Γιαννιώτας (2) και Βάντερ Βιέιρα (1) είχαν «καθαρίσει» με τα τέρματά τους. Ο Εφραίμ είχε παραβιάσει δις την αντίπαλη εστία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (23η αγωνιστική, 2-0), γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες πορτοκαλί.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε φέρει στα ίσα το σκορ του πρώτου ματς στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και την ολική ανατροπή είχε κάνει ο Βάντερ (28η αγωνιστική, 2-1). Και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο σκόραρε δύο φορές ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Γιαννιώτας (33η αγωνιστική, 2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ