aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η παρθενική ενδεκάδα μοιάζει με ανοικτό βιβλίο

ΑΠΟΕΛ: Η παρθενική ενδεκάδα μοιάζει με ανοικτό βιβλίο

Σχεδόν με… ανοικτό βιβλίο μοιάζει η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ που θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή χρονιά στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σούντουβα.

Ο τραυματισμός του Ενσούε (έμεινε εκτός λίστας) και η ανετοιμότητα αρκετών παικτών (νέων και παλιών) καθιστά την ενδεκάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ τουλάχιστον κατά 9/11 προβλέψιμη.

Ο Βάτερμαν έδειξε στα φιλικά να κερδίζει τη θέση βασικού από τον Ρόμο, ενώ δεδομένη είναι η παρουσία του Μιλάνοφ στο δεξί άκρο και των Μερκή-Ταβάρες στο κέντρο της άμυνας. Νικόλας Ιωάννου και Καζού διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή δεν «σπάζει» με τους Μοράις-Σόουζα ανασταλτικούς μέσους και τον Ζαχίντ επιτελικό. Εφόσον ο Πακιστανός δεν είναι έτοιμος (ταλαιπωρείται από ίωση), τότε η πόρτα της ενδεκάδας θ’ ανοίξει  για έναν εκ των Τόμας ντε Βινσέντι και Ντελατόρε. Σάλαϊ (αριστερά), Αλ-Τάαμαρι (δεξιά) και Ποτέ στην κορυφή θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν στη συνέχεια καθώς θα είναι έτοιμοι οι Καρλάο, Ενσούε και Βινίσιους. Στο ρόστερ και έτοιμοι είναι οι Αλωνεύτης-Εφραίμ, ενώ θα αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός με τον Μπαλταζάρ να έχει πλειάδα επιλογών για κάθε θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ