aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η παραδοχή Πετεβίνου ρίχνει το μπαλάκι στο νέο τεχνικό τιμ

ΑΠΟΕΛ: Η παραδοχή Πετεβίνου ρίχνει το μπαλάκι στο νέο τεχνικό τιμ

Η δήλωση του Νεκτάριου Πετεβίνου την περασμένη Δευτέρα, μια μέρα δηλαδή μετά την ήττα με 1-2 από την Ανόρθωση, δείχνει πού θα εστιάσει ο ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης γιατί θεωρούμε ότι εκεί υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει και σε προηγούμενους αγώνες. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει αγωνιστική βελτίωση και αυτό το οποίο υπολείπεται είναι να έχουμε μια σταθερότητα και μια επέκταση της καλής παρουσίας κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Πρέπει να συνδυάσουμε τη βελτίωση της ομάδας με βαθμολογική συγκομιδή», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

Επομένως, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, προεξάρχοντος του νέου καθ’ ύλην αρμόδιου, Λεωνίδα Παπαδάκη, θα επιδιώξουν αξιοποίηση του δεκαπενθήμερου. Ο Ελλαδίτης προπονητής φυσικής κατάστασης προσελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου, μετά το «διαζύγιο» με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και το τεχνικό τιμ του. Έτσι, θα είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που έπιασε δουλειά στον Αρχάγγελο, που θα έχει την ομάδα χωρίς συνεχείς υποχρεώσεις.

Από τις 3 Οκτωβρίου λοιπόν, που έγινε το ντέρμπι με την Ανόρθωση, οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνιστούν ξανά στις 18 του ίδιου μήνα με τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Το αγωνιστικό κενό προσφέρεται για να ανέβει ο ρυθμός, ειδικά την τρέχουσα εβδομάδα, ώστε να σημειωθεί βελτίωση στη φυσική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ