aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η παραδοχή για Νατέλ και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων

ΑΠΟΕΛ: Η παραδοχή για Νατέλ και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων

Στο προσκήνιο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Λέο Νατέλ. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από την Σάο Πάολο, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν θέλει να τον χάσει τσάμπα και ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι θα τον βγάλει στο… σφυρί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι απαιτήσεις της Σάο Πάολο ήταν αρκετά υψηλές και ως εκ τούτου έκαναν πίσω. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0) ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε ότι ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Λέο Νατέλ, τονίζοντας πως κι άλλες ομάδες είχαν μπει το περασμένο καλοκαίρι στο κόλπο της απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Τον Δεκέμβρη κρίνεται το μέλλον του Νατέλ

Η σχετική αναφορά: «Από την στιγμή που μας ενδιέφερε το καλοκαίρι, μας ενδιαφέρει και σήμερα. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη στο θέμα. Το συμβόλαιο του Νατέλ τελειώνει σε ένα εξάμηνο και θα δούμε. Δεν είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ που ενδιαφέρθηκε για τον Νατέλ, αλλά και άλλες ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ