aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ώρα του εκλεκτού για τον πάγκο

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του εκλεκτού για τον πάγκο

Τον εκλεκτό της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη για τον πάγκο της ομάδας αναμένουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τα σπουδαία, με τον σύλλογο της Λευκωσίας να ανακοινώνει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα απ’ εδώ και στο εξής. Παρέλασαν δεκάδες ονόματα προπονητών που προτάθηκαν και αφού έγινε μεγάλο κοσκίνισμα, στον ΑΠΟΕΛ κατέληξαν σε μικρή λίστα που περιλαμβάνει τέσσερα ονόματα υποψηφίων. Αφού τα ζυγίσουν όλα, αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια θα ληφθεί απόφαση και θα καλέσουν τον εκλεκτό να έλθει στην Κύπρο για τις υπογραφές.

Στα ονόματα των βασικών υποψήφιων σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και το όνομα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός προπονητής που στην περσινή σεζόν δούλεψε με επιτυχία στον Ολυμπιακό και τον οποίο οδήγησε μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου. Παλαιότερα πέρασε από τον πάγκο του Παραλιμνίου (2009-11 και 2019-20) και του Εθνικού Άχνας (2011-12). Ο 50χρονος τεχνικός έδειξε έργο, με τις ομάδες του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε την εκτίμηση εκεί και όπου εργάστηκε. Στη μικρή λίστα υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα όνομα γνώριμου τεχνικού και δύο που θεωρούνται ηχηρά ονόματα, καταξιωμένοι προπονητές.

Παράλληλα με την προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με προπονητή, στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν στην Κύπρο και δύο ποδοσφαιριστές για υλοποίηση της μετεγγραφής τους. Πρόκειται για τους Λέο Νατέλ και Σιμόνε Σκουφέτ. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ και ο 25χρονος τερματοφύλακας θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού από τις Κορίνθιανς και Ουντινέζε αντίστοιχα. Τα πάντα είναι συμφωνημένα και έρχονται για να υπογράψουν το συμβόλαιό τους και να τεθούν στη διάθεση του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ