aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ώρα του Μπεν Σαχάρ

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του Μπεν Σαχάρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μπεν Σαχάρ, δεν βλέπει την ώρα που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του νέου σταθμού στην καριέρα του, αρχίζοντας να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Ο Ισραηλινός επιθετικός που ήλθε στην Κύπρο στις 28 Ιουλίου, με βάση τα διατάγματα, έπρεπε να βρισκόταν σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λοιπόν, προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», να εξηγήσει και κυρίως να… εμφυσήσει την αγωνιστική φιλοσοφία του, έχοντας ως απώτερο σκοπό να τον προετοιμάσει καταλλήλως ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Ελλαδίτης προπονητής, εννοείται πως επενδύει πάρα πολλά στον Μπεν Σαχάρ και γι’ αυτό επέμενε στην απόκτησή του. Προέρχεται από πέντε σερί σεζόν στη Χάποελ Μπερ Σεβά με διψήφιο αριθμών τερμάτων, κάτι που προφανώς λέει πάρα πολλά όσον αφορά στις εκτελεστικές του ικανότητες.

Το μεγάλο στοίχημα, λοιπόν, είναι να εγκλιματιστεί νωρίς στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, να «ταιριάξει» με τους υπόλοιπους παίκτες που θα συνθέτουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, δίνοντας εν τέλει τις προσδοκώμενες λύσεις στο σκοράρισμα. Γιατί με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, η δεύτερη προσθήκη επιθετικού δεν θα γίνει σύντομα. Ο Ισραηλινός, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα (19:00), οπότε εάν κριθεί από το προπονητικό τιμ ότι είναι έτοιμος να μπει στη μάχη, αυτό θα γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Σενάριο που θεωρείται και το επικρατέστερο. Ο Μπεν Σαχάρ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Ιουλίου και δη, στον εντός έδρας αγώνα της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης ομάδας στη χώρα. Ήρθα στην Κύπρο με μεγάλο κίνητρο για να κερδίσω τίτλους. Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισραηλινός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ