aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ώρα των «κομμένων», οι δεδομένοι και οι ενδείξεις

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα των «κομμένων», οι δεδομένοι και οι ενδείξεις

Εντός της ημέρας ο ΑΠΟΕΛ θα καταθέσει στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του α΄προκριματικού γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σούντουβα. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του για τους έξι ξένους και κοινοτικούς που θα μείνουν εκτός, κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Πορτογάλος θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση δύο κριτήρια. Την ετοιμότητα και την ικανότητα των παικτών. Είναι δεδομένο πως κάποιοι εξ αυτών που δεν θα δηλωθούν δύσκολα θα επιβιώσουν στον Αρχάγγελο, χωρίς αυτό να ισχύει για όλους τους «κομμένους».

Ρούέδα και Πολιάκοφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη λίστα των έξι, ενώ δύσκολα θα απουσιάζει από αυτήν και ο Τόμι Ορ. Από εκεί και πέρα οι Καρλάο και Ενσούε δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στα φιλικά προετοιμασίας λόγω, προφανώς, ανετοιμότητας και θέτουν γερή υποψηφιότητα να συμπεριληφθούν στη λίστα των «κομμένων» αν και η αξία τους είναι δεδομένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ