aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η Ομόνοια και τα ερωτηματικά με δύο βασικούς

ΑΠΟΕΛ: Η Ομόνοια και τα ερωτηματικά με δύο βασικούς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πλην των διεθνών, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πήραν τις απαιτούμενες ανάσες κατά την περασμένη εβδομάδα. Οπότε, με ανανεωμένες δυνάμεις μπαίνουν για τα καλά πλέον στην προετοιμασία ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ομόνοια (26η αγωνιστική), όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πάολο Τραμετσάνι αρχίζει από σήμερα να μετρά επιστροφές. Οι Κύπριοι διεθνείς ενσωματώνονται στις προπονήσεις και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται πως θα υπάρξει απαρτία στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» καθώς επιστρέφει ο Μούσα Αλ Τάαμαρι. Ασφαλώς, θα αξιολογηθεί η κατάσταση όλων των διεθνών και αναλόγως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα καταρτίσει το αγωνιστικό πλάνο.

Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν υπολογίζει σε δύο βασικούς ποδοσφαιριστές για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο ΓΣΠ. Ο Σάββας Γκέντσογλου ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και ο Νικόλας Ιωάννου είναι τιμωρημένος (αποβολή στον αγώνα με τον Απόλλωνα). Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον ο Πραξιτέλης Βούρος θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Εκφράζεται, πάντως, η αισιοδοξία ότι θα δηλώσει «παρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ