aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ομάδα της ζωής του Τραμετσάνι και η «πόρτα» για Iταλία

ΑΠΟΕΛ: Η ομάδα της ζωής του Τραμετσάνι και η «πόρτα» για Iταλία

Ολοένα και «πυκνώνουν» τα τηλεφωνήματα από Ιταλία μεριά στον Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι περιζήτητος από τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας τα οποία του ζητούν να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στη Serie A’.

O προπονητής του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στη φημισμένη «Gazzetta Dello Sport», ευχήθηκε να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο τόσο η Μίλαν, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, όσο και η Ίντερ στην οποία αγωνίστηκε στη συνέχεια.

«Υποστηρίζω και τις δύο ομάδες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν ονειρικό αν συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ενώ σε ερώτηση αν θεωρεί την Αταλάντα φαβορί σε αυτή την «κούρσα», απάντησε: «Η Αταλάντα δεν έχει κάτι να χάσει. Είναι ένα υγιές σύνολο, με καλή ψυχολογία και αν παίζει έτσι μέχρι το τέλος θα τα καταφέρει».

Ο Πάολο Τραμετσάνι χαρακτήρισε την Μίλαν ως την ομάδα της ζωής του, καθώς ήταν στους ροσονέρι για 12 χρόνια (άρχισε από τις ακαδημίες της ομάδας), ενώ στο εισαγωγικό του ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην πορεία του Τραμετσάνι σε Ελβετία και Εθνική Αλβανίας, τονίζοντας πως στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ και ποιος ξέρει ενδεχομένως να του ανοίξει την πόρτα για την Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ