aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ολοφάνερη πρόθεση

ΑΠΟΕΛ: Η ολοφάνερη πρόθεση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όπως αποκάλυψε χθες ο Active, ο Δημήτρης Θεοδώρου έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για την επόμενη σεζόν, που θα τεθεί σε ισχύ σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ασχέτως της κατάληξης που θα έχουν οι βυσσινί στο πρωτάθλημα, όμως, είναι φανερή η πρόθεση των γαλαζοκιτρίνων να ενισχύσουν το ντόπιο στοιχείο. Κάτι που φαίνεται και από το επίσης υπαρκτό ενδιαφέρον για τον Μάριο Ηλία του Εθνικού (έχει συμβόλαιο έως το 2022 και, προς το παρόν, βαθμολογικά βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από το Παραλίμνι).

Εντούτοις, το γηγενές στοιχείο της ομάδας της Λευκωσίας δεν ενδυναμώνεται μόνο με τις προσθήκες, μα και διαμέσου της προώθησης των δικών της παιδιών. Αν και η διαφορά δυναμικότητας με την Καρμιώτισσα στο προχθεσινό ματς… έκανε μπαμ, δεν σημαίνει πως οι νεαροί πρωταγωνιστές του 6-1 δεν δικαιούνται τα εύσημα.

Ιδιαίτερα ο Νικόλας Κούτσακος, με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του σε επίπεδο Ανδρών και τη συμμετοχή σε άλλο ένα. Το ίδιο και ο Ανδρέας Κατσαντώνης που σκόραρε, έδωσε ασίστ και είχε συμβολή σε άλλο ένα τέρμα. Καλή ήταν και η παρουσία του Στέλιου Βρόντη, ο οποίος μάλιστα ήταν και άτυχος στη φάση του 26’, όταν σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, άλλοι δύο νεαροί αγωνίστηκαν λίγο περισσότερο από 20 λεπτά. Πρόκειται για τους Ιωάννη Τσουτούκη και Σταύρο Γεωργίου.

Δεν σημαίνει δε ότι όσοι από αυτούς παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς του β’ γκρουπ θα αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ανδρική ομάδα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολογεί την παρουσία του καθενός με στόχο να εντοπίσει ποιοι από αυτούς θα έχουν θέση στο ρόστερ. Σίγουρα, όμως, για καθέναν από αυτούς είναι όφελος η παρουσία του σε ματς Α’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ