aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

AΠΟΕΛ: Η νίκη που χρειαζόταν! (δηλώσεις Κούνα)

TOY ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η επικράτηση σε βάρος της Ένωσης, στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, αποτέλεσε το… τρίτο ευχάριστο γεγονός για τους γαλαζοκίτρινους κατά τις τελευταίες εκείνες μέρες.

Το πρώτο, ήταν βέβαια η Ευρωπαϊκή πρόκριση ενώ εκείνο που ακολούθησε, ήταν το οριστικό οφελος των δυο βαθμών που κέρδισε στο παιχνίδι με την ΕΘΑ. Ως γνωστόν οι κιτρινόμαυροι είχαν υποβάλει ένσταση, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Κατόπιν αυτών, ήλθε και η νίκη του Σαββάτου πάνω στην Ένωση και έτσι, τα καλά νέα… τρίτωσαν! Ήταν, όμως, μια νίκη δύσκολη απέναντι στην εντυπωσιακή φέτος ομάδα του Παραλιμνίου, κάτι που πλέον αντιλήφθηκαν και οι γαλαζοκίτρινοι, που μέχρι να την υποτάξουν, έπρεπε να φθάσει το τελευταίο λεπτό του αγώνα και πιο πολύ η ψυχραιμία του Μπράουν από τη γραμμή (εύστοχος σε έξι βολές, από ισάριθμες προσπάθειες).

Εννοείται ότι η νίκη αυτή χρειαζόταν για ψυχολογικούς λόγους, πέραν των βαθμολογικών και αυτό καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ (02/12, 19:00). Παιχνίδι που θα γίνει στο Λευκόθεο και για την ομάδα του Κουστένη, το ντέρμπι αυτό αποτελεί μιαν μεγάλη ευκαιρία να πείσει για τα καλά όσον αφορά τις φετινές της δυνατότητες.

Δεν είναι ψέμα να πει κανείς ότι η φετινή ΑΕΚ, αποτελεί πρόκληση για τον κάθε αντίπαλο και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ανταποκριθούν θετικά σε αυτό το συναίσθημα.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Κούνας μίλησε στην κάμερα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ για τα παιχνίδια με ΕΝΠ και ΑΕΚ. Δείτε πιο κάτω το βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ