aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η νέα ενδεκάδα του Λούκα με μικρές αποκλίσεις

ΑΠΟΕΛ: Η νέα ενδεκάδα του Λούκα με μικρές αποκλίσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από τη στιγμή που ο Χατζηλούκας έπιασε τον «σφυγμό» της ομάδας, πράγμα που έγινε με την παρουσία του όλες αυτές τις μέρες στον Αρχάγγελο, η ενδεκάδα με την οποία θα «κατεβάσει» την ομάδα δεν προβλέπεται να έχει μεγάλη απόκλιση από τα δείγματα γραφής του ώς τώρα. Με δεδομένες μάλιστα κάποιες απουσίες (Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, αλλά και του Βιντιγκάλ) τα προγνωστικά ίσως να γίνονται (κάπως) πιο εύκολα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θέλει «διπλό»

Ο Μπέλετς, λογικά θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και οι Βούρος (δεξιά), Μερκής, Ιωάννου (κεντρικοί αμυντικοί) και Ζοαζίνιο (αριστερά) θα είναι η τετράδα στην άμυνα, χωρίς να αποκλείεται να ξαναδούμε τον Σιέλη να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Μερκή (να πηγαίνει αριστερά ο Ιωάννου και να μένει εκτός ο Ζοαζίνιο).

Στον άξονα θα είναι οι Άλεφ, Μάτιτς και Σόουζα και οι τρεις προωθημένοι Αλ Τάαμαρι (δεξία), Χαλένιους (φορ) και Γιάκολις (αριστερά). Τόμας Ντε Βινσέντι και Πάβλοβιτς είναι δυο πολύ καλές επιλογές για το αρχικό σχήμα και δεν θα είναι έκπληξη αν κάποιον από τους δύο ή και οι δυο τους δούμε να παίρνουν θέση στη σέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ