aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η νέα χαμένη παρτίδα και αυτό που -έστω λίγο- παρηγορεί

ΑΠΟΕΛ: Η νέα χαμένη παρτίδα και αυτό που -έστω λίγο- παρηγορεί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άλλη μια χαμένη παρτίδα για τον ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που παρουσιάστηκε -σε μικρό έστω βαθμό- βελτιωμένος συγκριτικά με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ερμή και Δόξα και διεκδίκησε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, μία ανώτερη αγωνιστικά ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, μετράει άλλη μία απώλεια. Απώλεια η οποία ισοδυναμεί με τη μη τοποθέτηση ενός ακόμη τροπαίου (σούπερ καπ) στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Τουλάχιστον, αυτή τη φορά έπαιξε και ‘χασε. Εκεί που παρουσίασαν τρανταχτές αδυναμίες οι γαλαζοκίτρινοι είναι για ένα σημαντικό διάστημα στο β’ ημίχρονο και ακόμη χειρότερα, γι’ άλλη μία φορά στη διαδικασία των πέναλτι, η οποία τείνει να γίνει… κατάρα για τον ΑΠΟΕΛ. Πρώτα, μέσα από αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν μία πρόκρισή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Αστάνα και απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (29/9), ένα τρόπαιο…

Δεν είναι λίγοι που ελπίζουν πως οι αλλαγές που θα γίνουν σε καίρια πόστα στον ΑΠΟΕΛ (νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής) θα αποφέρουν τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα για να μην μείνει εκτός τροχιάς διακρίσεων. Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε άσχημα και κάποιες άλλες σεζόν στο παρελθόν, αλλά βελτιώθηκε στην πορεία, ενδυναμώθηκε σωστά τον Ιανουάριο και στο τέλος τα κατάφερε. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια που έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων και παρηγορούνται κατά κάποιον τρόπο.

Για να είμαστε, όμως, δίκαιοι στον ΑΠΟΕΛ στοίχισαν και οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί φέτος, ενώ για άλλο ένα ματς, το τεχνικό τιμ είδε κάποιους παίκτες να γίνονται αναγκαστική αλλαγή (Ντε Βινσέντι, Γκέντσογλου) και άλλους να αισθάνονται ενοχλήσεις και να σφίγγουν τα δόντια για να ολοκληρώσουν το ματς (Βούρος).

Αν διορθωθούν κάποιες σημαντικές καταστάσεις στον ΑΠΟΕΛ, καλό θα είναι να γίνει σύντομα, διότι οι γαλαζοκίτρινοι βλέπουν άλλες ομάδες να παρουσιάζονται πιο δυνατές εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι στιγμής, και αυτό μόνο επιπλέον άγχος προκαλεί. Και συν τοις άλλοις, ο νέος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, θα κληθούν να δώσουν τεράστια έμφαση και στον τομέα της ψυχολογίας.

Για να αρχίσει να εκπέμπει και πάλι υγεία ο ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστεί να λυθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παζλ. Οι διοικούντες τους γαλαζοκίτρινους έπαθαν φέτος και εύχονται πως αυτό θα τους γίνει μάθημα μελλοντικά. Παρόλα αυτά, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πως είναι οι πρώτοι που πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα σύντομα κιόλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ