aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μοναξιά του Κοσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ: Η μοναξιά του Κοσταντίνοφ

Ο Άμελ Μούγιανιτς αποτέλεσε παρελθόν προ πολλού, όλα συνηγορούν πως ο Μουρτάζ Νταουσβίλι θα κουνήσει μαντίλι και μένει ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Ο Βούλγαρος είναι ο μοναδικός κλασικός «κόφτης», ο οποίος (εκτός απροόπτου) θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ για την επόμενη σεζόν.

Επομένως θα είναι δύσκολο να μην κινηθούν για άλλον έναν ανασταλτικό χαφ οι γαλαζοκίτρινοι, ώστε να αυξήσουν τις επιλογές τους. Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Προέχει η πρόσληψη προπονητή και όλα συνηγορούν πως εντός των ημερών θα κλείσει η πιο σημαντική εκκρεμότητα. Ακολούθως τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό για τη σεζόν 2023-24.

Άλλο ένα καυτό θέμα για τον ΑΠΟΕΛ, είναι το ξεσκαρτάρισμα του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Αναλόγως των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν, θα παρθούν και οι αποφάσεις για τις θέσεις των καλοκαιρινών αποκτημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ