aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μοναδική προϋπόθεση να συνεχίσει ο Ντε Βινσέντι

ΑΠΟΕΛ: Η μοναδική προϋπόθεση να συνεχίσει ο Ντε Βινσέντι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τόμας ντε Βινσέντι, τα είπε προσφάτως με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Του επεξηγήθηκε άλλη μία φορά η οικονομική πολιτική της ομάδας, με βάση τη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ξεκαθαρίστηκε στον Αργεντινό επιθετικό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει με το ψηλό συμβόλαιο που διατηρεί και επομένως, εάν δεν δώσει τη συγκατάθεσή του για γερό ψαλίδι στις αποδοχές, πρέπει να αναζητήσει νέο ποδοσφαιρικό σταθμό.

Στον Βούγιαντιν Σάβιτς έγινε πρόταση που προβλέπει μείωση μισθού κατά 30% περίπου και αναμένεται η απάντησή του. Όσον αφορά στον Λίνους Χαλένιους που επίσης διατηρεί συμβόλαιο, ειδοποιήθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει καθυστέρηση σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Πολλοί ποδοσφαιριστές που είτε συμφώνησαν (Κλωναρίδης, Αποστολάκης) είτε ενδιαφέρουν ζεστά, αγωνίζονται σε υπό εξέλιξη πρωταθλήματα. Ανακοινώθηκε έως τώρα η προσθήκη του Ραφαέλ Σάντος με τη μορφή δανεισμού από τη Φλαμένγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ