aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μοίρα του Μιχαήλ και το συμβόλαιο που λήγει

ΑΠΟΕΛ: Η μοίρα του Μιχαήλ και το συμβόλαιο που λήγει

Το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος, ο Νεόφυτος Μιχαήλ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Υπερασπίστηκε την εστία του ΑΠΟΕΛ σε τρία συνεχόμενα ματς, ένα για το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε αγώνες της Εθνικής Ανδρών. Παρά τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις του, όμως, μετά το 1-2 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βλέπει τα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων από τον πάγκο.

Ο Σιμόν Σκουφέτ αποτελεί έκτοτε τη μόνιμη επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή και ο Κύπριος διεθνής βιώνει τη μοίρα κάθε δεύτερου τερματοφύλακα. Πλέον είναι υποχρεωμένος να περιμένει στην τρέχουσα σεζόν, να του δοθεί άλλη μία ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Όσο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα φανεί εάν θα βρίσκεται στον Αρχάγγελο. Το συμβόλαιο του εκπνέει μετά από πέντε χρόνια και σε λίγες ημέρες, από τον Ιανουάριο δηλαδή, θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα εάν το επιθυμεί και εάν φυσικά έχει προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ