aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μετεγγραφή Μάτιτς, η πιθανή αποχώρηση και οι επόμενοι στόχοι

ΑΠΟΕΛ: Η μετεγγραφή Μάτιτς, η πιθανή αποχώρηση και οι επόμενοι στόχοι

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ούρος Μάτιτς, με τη μορφή δανεισμού από την Κοπεγχάγη «τάραξε» τα νερά στο μετεγγραφικό «μέτωπο» του ΑΠΟΕΛ. Πέραν της προσθήκης του νεαρού Χρίστου Σιέλη υπήρχε… ανήσυχη ηρεμία στον προγραμματισμό των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι με την προσθήκη του Σέρβου μέσου άναψαν τις «μηχανές».

Ο Πιέρος Σωτηρίου, συμπαίκτης του Μάτιτς στην Κοπεγχάγη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΑCTIVE» παρομοίασε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 29χρονου ποδοσφαιριστή με αυτά του Έλιο Πίντο και δήλωσε βέβαιος ότι έχει την ποιότητα για να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ. Με την προσθήκη του Μάτιτς οι γαλαζοκίτρινοι βάζουν στη «μηχανή» τους άλλο ένα «οκτάρι», αν και ο Σέρβος μπορεί να δώσει λύσεις και ως επιτελικός μέσος, καθώς και στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Στη μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ παρατηρείται πολυκοσμία, αφού στη θέση «8» υπάρχουν επίσης οι Σόουζα και Ζαχίντ, γεγονός που πολύ πιθανόν να «φωτογραφίζει» κάποια αποχώρηση από το γαλαζοκίτρινο ρόστερ. Η μετεγγραφή Μάτιτς δεν επηρεάζει τα δεδομένα στην περίπτωση του Μοράις, αφού το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του ανασταλτικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Πιέρος για Μάτιτς: «Τεχνίτης, μοιάζει με τον Πίντο. Έχει ποιότητα για τον ΑΠΟΕΛ»

Άλλωστε, οι πρωταθλητές κοιτάζουν στο «παζάρι» και για «κόφτη» με τον Γκανέζο, Άιζακ Κοφί, ο οποίος θήτευσε σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Τζένοα, Σασουόλο και Κάρμπι να είναι στη λίστα υποψηφίων του Ντομένικο Τέτι. Την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει για ενίσχυση με δεξιό μπακ κάτω των 23 ετών και όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ οι πρωταθλητές «κοιτάζουν» την περίπτωση του Λορένσο Ντίκμαν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ιταλικού Sky Sports, Τζανλούκα ντι Μάρσιο, οι πρωταθλητές ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντίκμαν, ο οποίος την περασμένη περίοδο μέτρησε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΣΠΑΛ, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Νοβάρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ