aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… μεγάλη του Ζαχίντ επιστροφή

ΑΠΟΕΛ: Η… μεγάλη του Ζαχίντ επιστροφή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στις 23 Ιουλίου 2019, δηλαδή πριν από ένα χρόνο περίπου, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε τον δανεισμό του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. Απόφαση που… ανανέωσε και έδωσε νέο κίνητρο στον ποδοσφαιριστή καθώς, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, ανέβασε σταδιακά ρυθμό και αποτέλεσε βαρυσήμαντο «εργαλείο» για τους πράσινους. Εν πολλοίς, θύμισε τον αεικίνητο παίκτη κατά την πρώτη σεζόν παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος «κερνούσε» τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, αποτελώντας σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Πακιστανός με νορβηγική υπηκοότητα επιτελικός μέσος, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή μετά από 12 ολόκληρους μήνες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», προσδοκώντας σε μία νέα αρχή στους πρωτευουσιάνους.  Όπως είπε προσφάτως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υπολογίζει αρκετά σε αυτόν, θεωρώντας πως εάν εγκλιματιστεί νωρίς στο περιβάλλον, αισθανθεί άνετα και καταλάβει πως άπαντες πιστεύουν σε αυτόν, θα ενισχυθούν αυτομάτως κι οι πιθανότητες ώστε να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία. Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Ζαχίντ, άλλωστε, κάνουν λόγο για «παίκτη ψυχολογίας».

Ο 25χρονος, εννοείται πως θα έχει συνάντηση και με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, κατά την οποία προγραμματίζεται να γίνει μία πρώτη συζήτηση όσον αφορά στο μέλλον του. Διατηρεί συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2021 και αναλόγως των προθέσεων του παίκτη σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας, θα του κατατεθεί κι η πρόταση που θα είναι βασισμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, έχουν έναν επιπλέον λόγο για να αισιοδοξούν σε κάτι τέτοιο. Διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Μόρτεν Βίβεσταντ, μάνατζερ του Γκάγιας Ζαχίντ, ο οποίος τυγχάνει να εκπροσωπεί και τον Νορβηγό μέσο της Ρόζενμποργκ, Μάριους Λουντεμό, ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι εν ολίγοις ο άνθρωπος-κλειδί. Κρίνουν, λοιπόν, ότι θα υπάρξει αλληλοκατανόηση όταν εγερθεί το εν λόγω ζήτημα και ο ποδοσφαιριστής θα στρωθεί στη δουλειά, δίνοντας αυτό που έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα στη λήξασα σεζόν. Δηλαδή; Τη σωστή τελική πάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ