aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η μεγάλη επιστροφή και η «άνεση» με Ορ

AΠΟΕΛ: Η μεγάλη επιστροφή και η «άνεση» με Ορ

Ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει από το ρόστερ. Η απόφαση είναι ειλημμένη με τον Τόμι Ορ να μένει εκτός ομάδας και να συνεχίζονται οι επαφές για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Για τον Αυστραλό εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του, στην οποία το μετεγγραφικό «παράθυρο» άνοιξε τέλος Αυγούστου και εκπνέει στις 22 Νοεμβρίου. Επομένως, υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή με τον ποδοσφαιριστή και να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά με τους προκατόχους του Μπαλταζάρ και η ρευστότητα

Την Τρίτη (4/9) οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψουν στον «Αρχάγγελο» και την Παρασκευή (7/9) θα αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του ο Χεσούς Ρουέδα, μετά από πολύμηνη αποχή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Βάζει… νερό στο κρασί του o Oρ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής πέρυσι και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα δώσει επιπλέον δυναμική στους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ