aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της… πρωταθλήτριας των μετεγγραφών!

ΑΠΟΕΛ: Η μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της… πρωταθλήτριας των μετεγγραφών!

«Θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Φέτος έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου και δεν μας πιέζει», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τις 31ης Μαΐου ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ εννοούσε ασφαλώς ότι, επειδή δεν υπήρχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα μπορούσε να γίνει με μεγαλύτερη άνεση και σύνεση ο σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης: Ο ελεύθερος Πρίγιοβιτς, οι Σέρβοι και ο ΑΠΟΕΛ

Μετά λοιπόν από 12 + 1 (Λούκας Σόουζα) προσθήκες, δύο εβδομάδες πριν από την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, διαρρέει στον Τύπο ότι μπορεί να γίνουν έως και πέντε ακόμα μετεγγραφές!

Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσουν οι Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Τζο Γκάρνερ, Μάριους Λοντεμό και Τζακ Μπερν για να αδειάσουν θέσεις στον κατάλογο Α (για την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο).

Όσο για τις θέσεις που αναζητούνται; Σίγουρα εξτρέμ, ενώ «παίζει» δυνατά για τερματοφύλακα, αμυντικό και μέσο, συν ότι υπάρχει σκέψη για ακραίο αμυντικό καταλόγου Β.

Διαβάστε επίσης: «Μύθος» ο ατζέντης του Νατέλ, στην Τουρκία με 3 εκατομμύρια ευρώ!

Χωρίς να σημαίνει πως θα υλοποιηθούν και οι πέντε κινήσεις, το θέμα είναι πως γίνεται σκέψη για τρεις προσθήκες στα μετόπισθεν, μία στο κέντρο και μία στην επίθεση. Με άλλα λόγια, η ομάδα της Λευκωσίας ψάχνει παίκτες σε όλες τις γραμμές πέντε ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν στην έδρα της Πάφος FC!

Είναι οξύμωρο σχήμα πάντως το ότι ενώ κατά γενική ομολογία έκανε τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις από κάθε άλλη ομάδα, από τις τάξεις του ΑΠΟΕΛ διαρρέει ότι χρειάζεται πέντε ακόμα προσθήκες. Το βασικό ζήτημα σε αυτή την περίπτωση είναι το γιατί, ενώ είχε όλα τα δεδομένα υπέρ του, έφτασε σε τέτοιο χρονικό σημείο να δημιουργηθεί τόση μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της… πρωταθλήτριας των μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ